La boxejadora sesrovirenca Tania Álvarez, campiona d’Espanya

Dilluns, 20 de novembre de 2023 a les 13:30

Dissabte la boxejadora sesrovirenca Tania Álvarez es va proclamar campiona d’Espanya del pes supergall. L’esportista de Sant Esteve Sesrovires va derrotar Natali Francesca en un combat mot intens a Castellbisbal  i que es va decidir finalment als punts.

La lluita pel títol va generar molta expectació, tant per parts dels mitjans de comunicació com pel nombrós públic que no es va voler perdre la vetllada pugilística al Casal Cultural i Recreatiu de Castellbisbal.

El combat va ser molt intens amb les dues boxejadores lluitant amb grans dosis d'energia al llarg dels vuits assalts. La victòria va ser per a la sesrovirenca per decisió unànime (79-73, 77-75 i 77-76).

Aquesta era la segona vegada que s’enfrontaven les dues esportistes. El primer combat va ser fa dos anys, coincidint amb el debut de Tania Álvarez com a professional, i va acabar amb victòria de la sesrovirenca. Des de llavors, les dues boxejadores han evolucionant per camins diferents. Aíxí la de Sant Esteve va boxejar contra l’australiana Skye Nicolson al Madison Square Garden de  Nova York, membre que la lleidatana Natali Francesca va disputar-li el títol europeu a Sheila Martínez.

Darrera actualització: 20.11.2023 | 13:59