La boxejadora Tania Álvarez, Enxitxa’t i Alricokoco, premis Sesrovirencs de l’Any 2022

Divendres, 14 d'abril de 2023 a les 19:00

Els premis Sesrovirencs de l’Any reconeixeran el proper 23 d’abril a la boxejadora Tania Álvarez en la categoria de Persona, Enxitxa’t. Fem poble en la d’Entitat i Alricokoco en l’apartat d’Activitat. L’acte de lliurament tindrà lloc per la diada de Sant Jordi, a les 19.00 hores, al Teatre Municipal El Casino.

En aquesta 23a edició, el premi Sesrovirenc de l’Any a la Persona s’atorga a Tania Álvarez Alter. La Comissió dels premis ha valorat la perseverança i l’esforç d’aquesta jove boxejadora, la seva trajectòria ascendent i la seva contribució a la visualització de l’esport femení.

Pel que fa a la categoria d’Entitat es reconeix Enxitxa’t. Fem poble pel seu caràcter dinamitzador i cohesionador del col·lectiu juvenil sesrovirenc. El guardó vol ser un estímul per continuar la seva tasca com a espai de debat, cultura i festa.

En l’apartat d’Activitat, els premis Sesrovirencs de l’Any reconeixen els 10 anys de trajectòria de la formació musical Alricokoco i la seva contribució a la promoció de la música al municipi amb nombroses iniciatives.   

Renovació Comissió dels premis

En aquesta edició s’han renovat els dos membres de la societat civil que formen part de la Comissió dels premis, juntament amb dos representants de l’Ajuntament (de les àrees de Premsa i Comunicació i de Serveis Personals) i la presidència de l’alcaldia. El Ple va aprovar la incorporació de l’Alicia Culebra i l’Aitor Larrea, pel període de 3 anys que estableixen les bases.

Els premis Sesrovirencs de l’Any van néixer coincidint amb la publicació número 100 del butlletí municipal El Sesrovirenc. Són un reconeixement a l’esforç individual i col·lectiu de persones i entitats del poble que en la seva professió, habilitat, dedicació i qualitat humana contribueixen a revitalitzar la vida social sesrovirenca, augmenten la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes i consoliden el teixit associatiu. La Comissió dels premis valora les propostes recollides en el procés de participació ciutadana i en les notícies i esdeveniments més destacats de l’any anterior a la convocatòria.

Darrera actualització: 14.04.2023 | 15:33