La Coral Sant Esteve ofereix un concert a la fresca i amb música tradicional catalana

Dijous, 30 de juny de 2022 a les 12:00

La Coral Sant Esteve presenta aquest estiu un concert diferent. La formació musical aposta per un format innovador amb un concert a la fresca, amb un repertori de cançons tradicionals catalanes i la col·laboració del grup Ballaveu d’Olesa de Montserrat. El recital tindrà lloc a la plaça del Doctor Tarrés, el diumenge 3 de juliol, a les 19.30h.

La coral que dirigeix Eduard Vila i Perarnau opta aquest any per un concert en un espai obert i amb un programa de música tradicional catalana, concretament del que és coneix com el gènere tradicionarius. La formació sesrovirenca interpretarà cançons com ara La presó de Lleida, Margarideta, Muntanyes del Canigó o El Rossinyol, entre d’altres.

El concert es realitza amb la col·laboració de Ballaveu, un grup d’Olesa de Montserrat especialitzat en posar en valor el cançoner tradicional català a través de concerts, tallers, rondalles i la producció de discos com Flors i violes.

El director sesrovirenc Eduard Vila i Perarnau s’ha encarregat d’arranjar les cançons perquè la coral pugui acompanyar amb el cor les cançons de tradicionarius, tot i que l’agrupació sesrovirenca també cantarà temes sols.  Ballaveu utilitzarà la bandúrria, la guitarra i diversos instruments de percussió utilitzats antigament per anar de rondalla.

El concert està obert a tothom. No hi haurà un preu per l’entrada, però si que es demanarà al públic que cadascú faci l’aportació econòmica que consideri convenient, és a dir, el que coneix com a taquilla inversa.

Darrera actualització: 30.06.2022 | 12:05