La Diputació de Barcelona torna a destacar els bons indicadors esportius de Sant Esteve Sesrovires

Dijous, 27 d'octubre de 2022 a les 00:00

L’estudi Cercles de Comparació de Serveis Esportiu 2022, que elabora la Diputació de Barcelona, subratlla que Sant Esteve Sesrovires té un major nombre d’esportistes, d’espais per fer esports i de places esportives que la mitjana dels 53 municipis analitzats. Els Cercles de Comparació Intermunicipals són una eina adreçada als ajuntaments que s’orienta a la millora de la gestió mitjançant l’anàlisi d’indicadors de serveis locals i l’intercanvi d’experiències entre els tècnics municipals.

L’edició d’aquest any dels Cercles de Comparació de Serveis Esportiu ha tornat a destacar un bon nombre d’indicadors on Sant Esteve Sesrovires es troba per sobre de la resta de municipis analitzats.

Així, el percentatge de practicants en entitats esportives sobre el total de la població és a Sant Esteve el doble que a la resta de poblacions, concretament del 22% respecta a una mitjana de l’11%.

A més, Sant Esteve Sesrovires ofereix més metres quadrats d’espais esportius per 1.000 habitants. El municipi té 2.335m2 per 1.000 habitants quan la mitjana dels altres municipis és de 1.436m2.

Així mateix, el nombre de places disponibles en activitats municipals per cada 1.000 habitants és molt alta a Sant Esteve, amb 536 davant les 262 de la resta de poblacions.

Pel que fa al Complex Esportiu, l’estudi destaca que el percentatge de persones inscrites sobre el total de la població també es més alta a Sant Esteve, concretament del 23% davant el 15% de la mitjana de la resta de municipis.

Darrera actualització: 27.10.2022 | 11:51