La Mostra de Dansa celebra deu anys de col·laboració amb la Marató de TV3

Dijous, 16 de desembre de 2021 a les 18:00

Ses Dansa col·laborarà un any més amb la Marató de TV3, que enguany està dedicada a la salut mental. El proper diumenge 19 de desembre el Pavelló Poliesportiu acollirà la desena edició de la Mostra de Dansa de Nadal, que destinarà la recaptació a aquesta causa solidària. L’acte, que torna a obrir-se al públic després de dos anys, ha tingut molt bona acollida entre els sesrovirencs i les entrades s’han esgotat.

Ses Dansa col·labora des de fa deu anys amb la Marató de TV3.  L’any passat l’esdeveniment va estar condicionat per la pandèmia i no va assistir públic per primer cop en la seva història. Enguany s’oferiran dues representacions de la  Mostra de Dansa, la primera a les 18.30h i la segona a les 19.45h. Les entrades estaven limitades per l’aforament i ja s’han esgotat per totes dues sessions.

Mitjançant la llista d’assistents de Ses Dansa, abans d’entrar al recinte es podrà fer la donació de dos euros en concepte d’entrada. En l’espectacle participaran els 160 alumnes de l’escola de dansa, de totes les franges d’edat. Algunes de les coreografies estaran inspirades en el Nadal i seran d’estils tan diversos com la dansa contemporània, la dansa-jazz i la dansa urbana, entre d’altres. La recaptació de la Mostra de l’any 2020, tot i la pandèmia, va arribar gairebé als 1000 euros.

Darrera actualització: 16.12.2021 | 13:28