La Nit de l’Esport reconeixerà els equips i esportistes més destacats de la temporada

Diumenge, 17 de juliol de 2022 a les 08:00

El proper divendres, el 22 de juliol, la piscina d’estiu acollirà la 13a edició de la Nit de l’Esport, un esdeveniment organitzat per la regidoria d’Esports per reconèixer la tasca realitzada per clubs i esportistes. En aquesta ocasió,  els guanyadors de la categoria absoluta són Noa Jund, jugadora de voleibol, i Albert Bonilla, practicant de taekwondo.

El jurat està format pels representants de les entitats i clubs esportius, tècnics municipals i pel regidor d’Esports, Òscar Rodríguez.

Premis
Com a millor esportista absoluta femenina, el guardó ha recaigut en Noa Jund, jugadora de l’equip juvenil del Club Vòlei Sant Esteve, equip que ha assolit l’ascens a Primera Catalana. L’esportista també ha estat convocada per la selecció provincial.

Pel que fa a la categoria d’esportista absolut masculina el premi és per a Albert Bonilla, que des de ben petit a dedicat la seva vida al taekwondo. Cinturó negre amb un segon dan, l’esportista ha format part de la selecció catalana i espanyola. Campió de Catalunya de Pumses i tercer classificat al Campionat d’Espanya, entre molts altres guardons.

D’altra banda, Sergio Díaz rebrà el premi al millor tècnic esportiu de la temporada. Díaz és l’entrenador i coordinador de la secció bàsquet des de la seva fundació fa 10  anys. Aquesta temporada, l’equip cadet masculí que dirigeix ha quedat campió en la Final Provincial dels Jocs Escolars.

Reconeixements
A més, hi haurà un reconeixement per als equips de base i absoluts que han aconseguit millors resultats, així com als esportistes més destacats de l’esport base, que aquest any són 14 infants i joves.

L’acte de lliurament del premis i reconeixements començarà les 22.00  hores i està obert a tothom. La Nit de l’Esport estarà amenitzat per la veu i la guitarra del músic sesrovirenc Pau Sastre.

Darrera actualització: 19.07.2022 | 14:20