La periodista sesrovirenca Maite Sadurní rep el premi Fonograma

Dimarts, 28 de novembre de 2023

La periodista sesrovirenca Maite Sadurní ha estat guardonada amb el premi Fonograma. La comunicadora ha rebut aquest reconeixement pels seus 40 anys de professió, molt vinculada a la difusió de la música.

Fonograma és la setmana de la música enregistrada a Catalunya i està organitzada per l’associacó APECAT. Enguany, els premis Fonograma han estat pels periodistes Maite Sadurní (Catalunya Ràdio), Esteban Linés (La Vanguardia) i Jordi Turtós (TV3) així com per a Fèlix Buget, director del segell Blanco y Negro. El guardó és un homenatge a aquests professionals de la comunicació per la seva tasca de difusió de la música catalana en els darrers 40 anys.

En declaracions a Ràdio Sant Esteve, Maite Sadurní s’ha mostrat molt contenta per aquest premi: “Súper agraïda i molt feliç perquè no hi ha millor premi que el reconeixement, reconeixement a una tasca de tota la feina feta durant la meva trajectòria professional”.

La comunicadora ha afirmat que “tots aquest anys he estat fent el que a mi m’agrada i el que jo pensava que havia de defensar, la música, amb molta persistència i tenacitat, sempre amb il·lusió” i ha subratllat que “he reivindicat moltíssim donar veu als nostres músics”.

La periodista de Sant Esteve Sesrovires ha desenvolupat la seva carrera periodistica a Catalunya Ràdio al llarg de quatre dècades. En aquesta emissora s’ha encarregat de diversos programes musicals, com ara Geografia Humana.

L’any 2021, Maite Sadurní també va rebre una altre prestigiós guardó, el premi ARC a la millor periodista musical.

Darrera actualització: 27.11.2023 | 13:50