La pintura realista i plena de color de Toni Carrasco en l’exposició ‘Vida’

Dimecres, 15 de maig de 2024

El pintor Toni Carrasco exposa aquest dissabte a la Sala Domènech Estapà. Vida és una mostra del seu projecte Carrasco24, un conjunt de quadres d’estil realista i amb molt de color sobre un ampli ventall de temes. L’exposició s’inaugura el dissabte 18 de maig, a les 19.00 hores.

Toni Carrasco és un pintor de Sant Joan Despí de 72 anys i amb més de cinc dècades d’experiència amb els pinzells. Va estudiar tres anys pintura i té un diploma de dibuixant publicitari.

Dos trets dels seus treballs són una forta presència del color i l’estil realista. Actualment treballa en el projecte Carrasco24, format per un conjunt de quadres de 50x50cm amb marc negre on són molt palpables aquestes dues característiques.

Els seus referents són els pintors clàssics com Zurbarán, però també artistes com Dalí i Miró en la seva època realista. Tot així, Carrasco té un estil propi que troba la seva font d’inspiració en tot allò que atreu la seva atenció. Per això els temes dels seus quadres són molt variats, des d’un bodegó fins a qualsevol ocell o planta que es troba per carrer.

Preguntat concretament pel seu estil, el pintor contesta que el seu estil és “vida” i d’aquí el nom de l’exposició. Carrasco24  “és vida. No són bodegons només. Són ocells, són flors, són esportistes, són paisatges, marines. O sigui, tot el que a mi m’agrada, que dona vida, és el que pinto”. I afegeix “són quadres amb molt de color”.

L'exposició Vida es podrà visitar fins al 26 de maig.

Darrera actualització: 15.05.2024 | 14:45