La regidoria de Seguretat Ciutadana inclou ulleres de simulació en les classes d’educació viària

Divendres, 10 de febrer de 2023 a les 15:00

Les jornades d’educació viària que cada any realitza la Policia Local compten aquest any amb  nou material. Per a les sessions amb l’alumnat de l’institut, la regidoria de Seguretat Ciutadana ha adquirit unes ulleres especials que simulen la conducció sota els efectes de l’alcohol i del cànnabis. A més també s’han comprat karts i una pista de trànsit. La inversió puja a més de 7.000 euros.

Cada any la regidoria de Seguretat Ciutadana organitza jornades d’educació viària als centres educatius. Les classes estan impartides per la Policia Local i combinen sessions teòriques amb exercicis pràctics. L’objectiu és sensibilitzar sobre la importància d’un comportament correcte en la via púbica, tant com a conductors que com a vianants.

Aquest any la regidoria ha fet una inversió superior a 7.000 euros en nou material amb l’objectiu que les activitats amb infants i joves siguin més dinàmiques i entenedores.

En aquest sentit, s’han adquirit quatre karts amb pedals i una pista que inclou un circuït de trànsit amb rotondes i senyalització horitzontal i vertical.

Ulleres de simulació
Els alumnes de l’institut han estrenat aquest any unes ulleres que simulen la conducció sota els efectes de l’alcohol i del cànnabis. L’objectiu és que els estudiants prenguin consciència de la perillositat d’aquestes conductes.

Aquest mes de febrer, la Policia Local ha impartit la formació als alumnes d’ESO i batxillerat de l’Institut Montserrat Colomer. Al mes de març, serà el torn de les escoles La Roureda i Vinya del Sastret.

Darrera actualització: 10.02.2023 | 15:04

Imatges