La regidoria d’Esports reconeix la tasca que fan les entitats amb l’Estevestiu

Dilluns, 25 de juliol de 2022 a les 08:00

Aquesta setmana l’Estevestiu entra en la seva recta final. Enguany al voltant de 500 infants i joves han pogut gaudir d’una oferta que ha inclòs 14 campus i casals. La regidoria d’Esports es mostra molt agraïda per la bona feina que han fet clubs i entitats oferint unes activitats esportives, culturals i lúdiques que permeten la conciliació familiar.

Enguany, l’Estevestiu ha tornat a la pràctica normalitat després de la crisi de la covid. El regidor d’Esports, Òscar Rodriguez, en declaracions al programa Freqüència Quotidiana de Ràdio Sant Esteve, ha assegurat que “feia temps que no teníem una oferta tan variada i tant extensa”. Concretament s’han realitzat 14 campus diferents, concretament d’handbol, voleibol, futbol sala, futbol, pàdel, patinatge,  taekwondo, excursionisme, dansa, golf, Centremm i Recrea’t.

Organització i coordinació
Els diferents campus i casals estan organitzats pels clubs i entitats del municipi sota la coordinació d’equipaments i horaris realitzada per l’Ajuntament. El regidor d’Esport afirma que “s’ha fet molt bona feina. Agraïm la voluntat que han posat totes les entitats i associacions. En la tasca de coordinació dels espais tothom ha mostrat molta predisposició. Han fet un treball lloable, que ha implicat estudiar com utilitzar els espais de convivència comuns, sovint amb els usuaris habituals de les instal·lacions, com ara els de la piscina d’estiu”.

En la coordinació de l’Estevestiu han participat les àrees d’Esports, Cultura i Promoció Econòmica.

Conciliació familiar
Òscar Rodríguez també ha destacat que un dels punts positius de l’Estevestiu és que s’adapta a la conciliació i la logística familiar. En aquest sentit, “ha estat un èxit total”. Serveis com el de menjador i acollida, així com la possibilitat de poder escollir entre  inscriure els infants durant tot el mes o per setmanes ha permès a les famílies triar la fórmula més apropiada a les seves necessitats.

 

Darrera actualització: 25.07.2022 | 11:53