La renovació de la xarxa d’aigua de La Coma començarà a principis d’any

Dilluns, 27 de desembre de 2021 a les 09:00

L’inici de les obres de la primera fase de la xarxa d’aigua potable i sanejament de La Coma es preveu a principis del 2022. A mitjans de gener està prevista una reunió entre l’Ajuntament i Agbar per planificar l’inici dels treballs, així com una reunió informativa amb el veïnat. La inversió puja uns 635.000€.

En aquesta primera fase se substituirà prop d’un quilòmetre de canonada d’aigua potable i al voltant de 500 metres de clavegueram de l’avinguda Catalunya, l’arteria principal del barri. El projecte recull que tota l’actuació es concentrarà a la calçada i sense afectació a altres serveis, minimitzant les molèsties al veïnat.

Les xarxes actuals d’abastament i de sanejament d’aigua de La Coma estan formades per canonades amb un grau d’envelliment avançat que provoquen d’avaries recurrents, deficiències en el servei i molèsties a les llars. Amb aquesta renovació, l’ajuntament vol dotar el barri d’una xarxa nova i resoldre la problemàtica de les incidències i els talls en el servei.

L’execució d’aquesta primera fase de les obres suposa una inversió de la concessionària d’uns 635.000€ que finançarà a través del Fons d’inversió i del Fons de reposició recollits en el contracte del servei. Es preveu que els treballs tinguin una durada d’uns 7 mesos i mig. 

Darrera actualització: 23.12.2021 | 11:45