La Sala Jove organitza una activitat diferent cada dia per al jovent sesrovirenc

Dilluns, 12 de juliol de 2021 a les 00:00

La Sala Jove ha programat per al mes de juliol activitats especials i variades.  Cada dia hi haurà una temàtica diferent. A més, el 16 de juliol tindrà lloc un bany nocturn a la piscina d’estiu (SUSPÈS!) i el 24 de juliol una sortida a Port Aventura. Més informació i reserves a la Sala Jove (telèfon 607 76 54 07).

Els dimarts es dedicarà a les manualitats. Hi haurà tallers, per exemple, de pintar roba i de samarretes destenyides. Els dimecres estarà dedicat als jocs de taula. Els dijous hi haurà una activitat especial, com ara slackline o torneig de futbolí.

Els dilluns, dissabtes i diumenges es mantindrà el servei obert per tal que els joves el puguin utilitzar com a espai d’oci i temps lliure, o bé per plantejar dubtes o inquietuds als dinamitzadors de la Sala Jove.

Activitats especials
El bany nocturn previst pel divendres 16 de juliol s'ha suspès per les noves restriccions anticovid. El 24 de juliol hi haurà una excursió a Port Aventura.  L’Ajuntament facilitarà gratuïtament el transport en autocar i l’entrada anirà a càrrec de cada jove. Cal inscripció prèvia a la Sala Jove (tel.  607 76 54 07)

A Instagram es poden seguir les activitats programades per la Sala Jove. Cada dilluns es publicarà la programació concreta de la setmana.

 

 

Darrera actualització: 14.07.2021 | 16:28