La sesrovirenca Brianna Ángeles, medalla d’or en els Jocs Patris Dominicans

Dilluns, 18 de setembre de 2023

Tot i competir en una categoria superior a la seva, la judoka sesrovirenca Brianna Ángeles es va penjar la medalla d’or en els Jocs Patris Dominicans, un esdeveniment que ha reunit més de 800 esportistes aquest mes de setembre a Espanya.

Jocs Patris
Els Jocs Patris Dominicans Espanya 2023 estan organitzats per la Unió Esportiva Dominicana i coordinats per Kennedy Vargas, viceministre d’Esports de la República Dominicana.

L’esdeveniment esportiu s’ha desenvolupat de l’1 al 3 de setembre en diverses ciutats espanyoles amb la participació de 800 esportistes dominicans, d’altres països llatinoamericans i espanyols. Els Joc Patris han inclòs les següents disciplines: escacs, beisbol, bàsquet, futbol, tennis taula, softbol, judo i voleibol mixt.

En judo han participat destacats campions panamericans, com ara Estafanía Soriano, Robert Florentino, Ana Rosa, Wander Mateo, Moia Morillo o Antonio Tornal. Tots ells esportistes que s’entrenen habitualment sota les ordres de Adalberto Ángeles, professor del Club Judo Sant Esteve i coach de la selecció dominicana a Espanya. Els combats de judo van tenir lloc al Consell Superior d’Esports de Madrid el 2 de setembre.

Brianna Ángeles
Tot i ser una judoka alevina, la sesrovirenca Brianna Ángeles va competir en la categoria infantil i va quedar primera. L’esportista, actualment amb cinturó verd-blau, es va entrenar durant el mes d’agost al Centre d’Alt Rendiment de València amb l’elit del judo dominicà.

Darrera actualització: 15.09.2023 | 14:08