La sesrovirenca Tania Álvarez arriba a Nova York per boxejar al Madison Square Garden

Dimecres, 1 de febrer de 2023 a les 14:30

La boxejadora sesrovirenca Tania Álvarez ja es troba a Nova York. Dissabte s’enfrontarà a la campiona australiana Skye Nicolson en el Madison Square Garden, lloc emblemàtic en el món de la boxa. En la seva carrera com a professional, Álvarez ha guanyat els set combats que ha disputat.

Durant aquesta setmana, la boxejadora de Sant Esteve Sesrovires s’entrenarà de forma suau. Dimecres i dijous té previst atendre els mitjans de comunicació. Divendres serà el pesatge i dissabte serà el dia del combat.

Tania Álvarez es va iniciar al 2016 en el món de la boxa. L’any 2019 va pujar al ring com a amateur i al 2021 va debutar com a professional. En la seva curta i intensa carrera com a professional de la boxa ha disputat 7 combats, que ha resolt amb 7 victòries, una d’elles per KO.

Aquest cop la seva rival serà Skye Nicolson, sis anys més gran que ella i amb una medalla de bronze al Campionat del Món, un or als Jocs de la Commonwealth i cinc victòries com a boxejadora professional. Nicolson també va participar als Jocs Olímpics de Tòquio.

La sesrovirenca s’ha preparat el combat  a fons sota les ordres del seu entrenador Toni Moreno.

Darrera actualització: 02.02.2023 | 09:39