La Setmana de la Salut obre les portes d’entitats i clubs per fomentar l’activitat física

Dijous, 28 de març de 2024

La 3a Setmana de la Salut i l’Activitat Física ofereix la possibilitat de gaudir de jornades de portes obertes en les entitats i clubs esportius. Aquesta iniciativa permet conèixer fins a 15 disciplines físiques diferents de forma gratuïta, des de l’excursionisme fins a la zumba, del 7 al 13 d’abril.

La Setmana de la Salut i l’Activitat Física està organitzada per l’Àrea de Salut de l’Ajuntament amb la col·laboració de clubs i entitats.

Concretament, es podrà practicar excursionisme, handbol, voleibol, futbol sala, futbol, pàdel, patinatge, judo, taekwondo, golf, dansa i dansateràpia, ioga, flamenc i zumba. Els dies i horaris concrets es poden consultar en el pdf d’aquest enllaç.

Enguany, una de les novetats és la caminada popular Montserrat a peu, organitzada conjuntament pel GIRES i l'Ajuntament. Les inscripcions es poden fer, abans del 5 d’abril, en la web Reservaplay, en el telèfon al 937713017 i presencialment a l'Àrea de Serveis Personals. Aquest any, hi ha un autocar per a la tornada.

La Setmana de la Salut i l’Activitat Física s’organitza amb motiu del Dia Mundial de la Salut, el 7 d’abril, jornada creada per l’Organització Mundial de la Salut l’any 1948 per fomentar un món més just i saludable.

Darrera actualització: 26.03.2024 | 14:09