L’Ajuntament aprova els convenis de suport a les entitats esportives

Divendres, 1 de juliol de 2022 a les 14:30

La Junta de Govern Local ha aprovat aquesta setmana els convenis que permetran cedir a les entitats esportives diferents equipaments esportius municipals i atorgar-los un ajut econòmic. Un total de 10 clubs ja han mostrat el seu acord amb la proposta municipal i el ratificaran properament. D’altra banda, l’Ajuntament  de Sant Esteve Sesrovires posa a disposició de l’esport local més espais que la resta de municipis de la província de Barcelona.

Acord amb els clubs
A través de la figura dels convenis, l’Ajuntament cedeix als clubs els equipaments esportius municipals per al seu ús durant la temporada 2022-23.  El valor d’aquesta cessió representa un cost de 364.000 euros per a les arques municipals, ja que les entitats estan exemptes d’abonar qualsevol taxa per l’ús dels espais municipals. L’ús dels equipaments es reparteixen en funció del nombre d’equips i esportistes de cada club.

A més, els convenis també atorguen una subvenció econòmica als clubs, que puja a 22.000 euros en total. Aquesta partida permet a les entitats esportives pagar les seves despeses, com ara les d’arbitratge, mutualitats, material i roba, despeses de transport o copes i medalles, entre d’altres.

La proposta de cessió d’espais i ajut econòmic compta amb el vistiplau del CH Sant Esteve, CV Sant Esteve, Club de Patinatge Artístic, FC Sant Esteve,  Club Pàdel Sesrovires, Club Gimnàstica, Club de Judo, Club Bowling, GIRES i Societat de Caçadors. En breu aquestes associacions signaran el conveni, el qual entrarà en vigor 1’agost de 2022. La regidoria d'Esports espera també tancar un acord aviat amb la resta clubs.

Més metres quadrats que la resta de municipis
D’altra banda, el darrer estudi dels Cercles Esportius Municipals de Diputació de Barcelona, que compara els equipaments dels municipis de la província, indica que a Sant Esteve Sesrovires  l’Ajuntament ofereix més espais a activitats esportives que la resta de poblacions. Concretament, a Sant Esteve Sesrovires hi ha 2.358m2 d’espais esportius per 1.000 habitants quan la mitja de la resta de municipis és de 1.384m2 .

Darrera actualització: 01.07.2022 | 14:33