L’Ajuntament atorga 26 beques a infants i joves inscrits en activitats esportives i culturals

Dimecres, 2 de novembre de 2022 a les 08:00

La Junta de Govern Local va aprovar la setmana passada concedir un beca al 100% de les sol·licituds que s’han presentat aquest any a la convocatòria de subvencions per a infants i joves inscrits en un programa esportiu o cultural. En total, s’han concedit 26 beques amb un valor de 100 euros cadascuna.

Ampliació als programes culturals
Fins ara la convocatòria anual estava destinada únicament a subvencionar infants i joves esportistes. Aquest any s’ha ampliat també a les activitats culturals.  D’aquest forma, qualsevol menor de 18 anys empadronat a Sant Esteve i inscrit en algun programa esportiu o cultural podia tramitar la beca.

El 100% de les sol·licituds han rebut l’ajut
En total s’han rebut 26 sol·licituds i s’ha atorgat l’ajut de 100 euros a totes elles. Les persones sol·licitants estaven inscrites en programes de futbol, handbol, taekwondo, natació i dansa.

Per poder rebre-la, les bases establien determinats requisits econòmics. Concretament, la família havia de tenir un renda per càpita inferior a 8.000 euros anuals. És a dir, una família de quatre membres amb uns ingressos totals de 32.000 euros anuals podia sol·licitar l’ajut, perquè cal dividir els ingressos totals pel nombre de persones que integren el nucli familiar.

La convocatòria es realitza anualment i l’ajut s’ha de sol·licitar durant el mes de setembre.

Darrera actualització: 03.11.2022 | 08:41