L’Ajuntament augmenta en 300.000 euros la inversió per a la millora d’instal·lacions esportives

Dimarts, 18 d'octubre de 2022 a les 18:00

En el Ple Municipal celebrat el 5 d’octubre es van aprovar noves partides pressupostàries destinades a la millora i manteniment d’instal·lacions esportives, per un import de 293.400 euros. D’aquestes inversions en destaca la renovació de la gespa del camp de futbol, l’enderroc de l’actual edificació de la zona esportiva de Ca n’Amat i la instal·lació de dos mòduls-vestidors, i l’arranjament de la coberta del pavelló poliesportiu.  

L’Ajuntament ja està treballant en la licitació per adjudicar la renovació de la gespa artificial del camp de futbol municipal, amb un import de 165.000 euros. La modificació de pressupost també incorpora l’arranjament de la coberta del pavelló, que puja 48.400 euros, i l’adquisició de bateco, un material per cobrir i protegir el terra d’aquesta instal·lació fora de la pràctica d’activitats esportives i que puja 13.500 euros. D’altra banda, al novembre està previst que puguin començar les obres de millora a la pista annexa al pavelló, per un import de 98.500 euros.  
 
A la zona esportiva de Ca n’Amat, després de la millora de l’espai poliesportiu i el trasllat de les pistes de vòlei sorra, s’està treballant en el projecte per a l’enderroc de l’antiga edificació i en el seu lloc s’instal·laran dos mòduls de vestidors. Durant el mes de novembre està previst que comencin les obres per instal·lar una pista poliesportiva pavimentada per a la pràctica de futbol, handbol i vòlei, d’ús lliure, en l’espai que ocupaven les pistes de vòlei sorra. Amb aquesta intervenció, el workout quedarà com espai obert.  
També estan previstes actuacions de millora a la zona esportiva de Masia Bach, que complementen les darreres intervencions que s’han dut a terme en aquest espai poliesportiu amb la instal·lació d’una nova de pista de bàsquet i d’una taula de ping-pong.

D’altra banda, la regidoria d’Esports treballa en un futur projecte de zona esportiva que s’ubicaria sota del nou CAP i que permetria donar resposta a llarg termini a la demanda d’instal·lacions per l’elevat índex de pràctica esportiva que es desenvolupa al municipi. 
 

Darrera actualització: 18.10.2022 | 15:00