L’Ajuntament edita un llibret amb l’oferta formativa pel proper curs

Dijous, 4 d'agost de 2022 a les 17:00

Ja està disponible al web municipal la informació sobre les diferents propostes formatives pel curs 2022-2023. Hi trobareu cursos i tallers de Benestar Social, Educació i Cultura, amb iniciatives municipals i d’entitats, les Escoles Esportives dels clubs i les Activitats Aquàtiques del Complex Esportiu Municipal.   

El llibret recull uns dos-cents cursos i activitats formatives organitzades per diferents àrees de l’Ajuntament i per més d’una trentena d’entitats i clubs, voluntariat, entre d’altres. En les novetats destaquen dos propostes de Benestar Social: Teixit i Ganxet, d'iniciaició al ganxet; i Fem Xarxa, un espai per fer noves amistats, compartir, tertúlia i assessorament informàtic.  

Inscripcions

El document inclou els cursos, horaris i preus, així com informació de contacte i d’inscripció. En el cas de les Activitats Aquàtiques, el període d’inscripcions començarà l’1 de setembre al Complex Esportiu i les activitats ho faran a partir del 3 d’octubre. Les inscripcions als Cursos i Tallers de Benestar Social es podran realitzar del 12 al 23 de setembre al Casal de la Getn Gran, mentre que les activitats començaran a partir del 4 d’octubre. Per a la resta de propostes formatives consulteu el llibret o contacteu amb l’entitat organitzadora.

La publicació d’aquest llibret s’avança en format digital al web municipal i en breu estarà disponible també en format paper en els equipaments municipals i establiments comercials.

LLIBRET FORMACIÓ CURS 2022-2023 - CAT

LLIBRET FORMACIÓ CURS 2022-2023 - CAST

Darrera actualització: 04.08.2022 | 16:09