L’Ajuntament emprendrà accions contra l’advocat de la família Farràs

Divendres, 26 de maig de 2023 a les 11:45

Davant la informació que l’advocat de la família Farràs, Sergi Aymerich, difon a través del mitjà La Premsa del Baix en la qual relaciona de manera maliciosa i amb tergiversació intencionada, el cas d’una ampliació il·legalitzable d’una empresa amb el cas de les 11 naus del polígon Sesrovires, l’Ajuntament actuarà en conseqüència.

L’Ajuntament recorda que les 11 naus del polígon industrial Sesrovires estan salvades i que la sentència és ferma. El passat abril el Tribunal Suprem es va pronunciar amb la inadmissió del recurs de cassació interposat per la família Farràs en relació a l’enderroc d’11 naus al polígon Sesrovires i declara ferma la sentència del TSJC. El govern municipal lamenta l’ús polític que s’està fent d’aquesta causa i que, més enllà del context electoral, malmet el nom de Sant Esteve Sesrovires.

En relació al cas de la construcció d’uns mòduls annexes per part d’una empresa del polígon Sesrovires en un sòl que no té edificabilitat, l’Ajuntament va aprovar en Junta de govern de 10 de maig de 2023 la incoació d’un expedient de protecció de legalitat urbanística. La construcció d’aquests mòduls per ampliar l’activitat de l’empresa existent és de l’any 2022. Correspon a l’empresa la demolició d’aquests mòduls i la restitució de l’estat original, que en cas de no fer-ho serà l’Ajuntament qui actuarà de forma subsidiària.    

VÍDEO DE L'ALCALDE ENRIC CARBONELL

Darrera actualització: 26.05.2023 | 12:24