L’Ajuntament enceta una campanya contra la LGTBIfòbia

Dimarts, 14 de maig de 2024

Coincidint amb el Dia Internacional contra l’homofòbia, la transfòbia i la bifòbia, la regidoria d’Igualtat,  Polítiques Feministes i LGTBI engega una campanya contra la LGTBIfòbia. El 16 de maig hi haurà una activitat de sensibilització a l’institut i el 17 de maig un vídeo-fòrum a la Sala Jove. Per al juny s’ha programat un espectacle infantil.

El 17 de maig es celebra el Dia Internacional contra l’homofòbia, la transfòbia i la bifòbia, data que coincideix amb la decisió de l’Organització Mundial de la Salut d’eliminar l’homosexualitat de la llista de trastorns mentals.

Tot i els avenços que s’han donat en aquest àmbit, la regidoria d’Igualtat considera que encara cal molt per fer i que cal promoure el reconeixement de les realitats i els drets del moviment LGTBI.

En aquest sentit, la regidoria enceta un conjunt d’actes de sensibilització. Així, el 16 de maig, la Sala Jove porta a terme a l’Institut Montserrat Colomer una campanya d’informació i sensibilització. El 17 de maig, la Sala Jove acollirà un vídeo-fòrum per debatre sobre la temàtica LGTBI. Finalment, el 7 de juny hi haurà l’espectacle infantil Blauró sobre gènere i identitat a càrrec de La Boia Teatre.

La regidoria d’Igualtat organitza aquests actes amb la col·laboració d’altres àrees de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 14.05.2024 | 10:21