L’Ajuntament i PIMEC acorden línies de col·laboració per impulsar l’activitat industrial i comercial del municipi

Dimecres, 13 de març de 2024

L’Ajuntament i PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet s’han reunit per establir línies de col·laboració conjunta amb l’objectiu d’impulsar la competitivitat i el desenvolupament dels polígons industrials, a més de formació i assessorament comercial. L’acord es formalitzarà en un conveni de col·laboració. 

L’alcalde, Enric Carbonell, ha destacat que “un municipi és fort en la mesura que ho és el seu teixit econòmic. L’activitat econòmica generadora d’ocupació, el comerç local i la proximitat cohesionen qualsevol municipi. En aquest cas, Sant Esteve decideix aquesta col·laboració amb PIMEC sobretot per contribuir i ajudar a assolir aquests objectius”.

Per la seva part, el representant del Baix Llobregat Nord i membre de la Comissió Executiva de PIMEC, Miquel Costa, ha manifestat la necessitat de la col·laboració publicoprivada per impulsar el teixit empresarial i productiu. Costa ha expressat que “cal invertir en la millora de la situació dels polígons industrials del municipi, ja que hi ha disponibilitat de sòl per augmentar l’espai dedicat a tota la zona industrial”, fet que segons la patronal contribuirà a la creació d’empreses i, alhora, a la generació de riquesa i ocupació a Sant Esteve Sesrovires.

Ambdues institucions han parlat també sobre el foment del comerç de proximitat a través de la creació d’una nova associació de comerciants. En aquest sentit, el president de PIMEC Comerç al Baix Llobregat, Joaquim Ponce, ha posat a disposició de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires l’assessorament de la patronal per l’impuls d’aquesta nova associació i per organitzar “jornades en matèria de digitalització dels establiments de proximitat del municipi, un pas indispensable que ha de fer el teixit comercial per adaptar-se a la nova realitat”.

A la trobada també han participat la regidora de Promoció Econòmica, Roser Brosed, la cap de la Unitat de Promoció Econòmica, Maria José Huerta, el delegat territorial de PIMEC, Agustí Miró i la tècnica de comerç, Amparo Vinaja.
 

Darrera actualització: 13.03.2024 | 15:12