L’Ajuntament instal·la dos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

Divendres, 24 de març de 2023 a les 18:00

Sant Esteve compta des d’avui amb els primers punts de recàrrega per a vehicles elèctrics al municipi, ubicats a l’aparcament del Complex Esportiu Municipal. Entraran en funcionament a partir d’aquesta mateixa tarda en període de prova i temporalment permetran la recàrrega lliure.

Es tracta d’una estació de recàrrega semiràpida de 44 kW, amb dues tomes d’una potència de 22kW cadascuna. Mentre no s’apliqui preu de recàrrega, aquesta quedarà limitada a un màxim de 22 kW, és a dir, en el cas que només estigui carregant un únic vehicle aquest diposarà de la totalitat de kW i en el cas d’ocupar-se els dos punts, la limitació será d’11 KW per vehicle. L'Ajuntament està ultimant la tramitació i l’ordenança reguladora del servei.

Aquests són els primers punts de recàrrega dels 12 que preveu el Pla de Transició Energètica que està redactant l’Ajuntament. Aquesta xarxa s’hauria de desplegar en els propers mesos i donar cobertura tant al nucli com als barris.  La iniciativa té com a objectiu promoure la mobilitat sostenible i donar compliment als objectius per pal·liar el canvi climàtic.
 

Darrera actualització: 24.03.2023 | 18:01