L'Ajuntament instal·la un gàlib per evitar l’entrada al nucli de camions de gran tonatge

Divendres, 14 d'abril de 2023 a les 14:20

L’Ajuntament ha instal·lat un gàlib a la rotonda de Can Domènech per evitar la circulació per aquesta entrada al municipi de vehicles de més de 3,5 tones i 3,5 metres d’alçada. L’accés està controlat per la càmera de videovigilància que es troba en aquest punt i que realitza funcions de control de trànsit a més de seguretat.

Amb aquesta mesura es vol evitar que els camions de gran tonatge, seguint indicacions d’alguns dispositius de navegació, quedin atrapats al pont del ferrocarril, malgrat que hi ha senyalització de prohibició.      

Es tracta del segon gàlib que hi ha al municipi a més del que es troba al polígon Can Margarit en direcció a Can Bargalló. Aquesta setmana s’ha arranjat després que un camió en malmetés l’estructura, situació que s’ha produït en altres ocasions. Per aquest motiu, es reubicarà la càmera de viodevigilància que hi ha a la zona, per tal de controlar infraccions d’aquest tipus, a més de la seguretat a l’accés al barri. Per tal que la prohibició del pas de vehicles de gran tonatge pel barri sigui plenament efectiva, l’Ajuntament ha demanat al de Gelida que col·loqui també un gàlib.    

 

 

Darrera actualització: 14.04.2023 | 14:29