L’Ajuntament obre la convocatòria d’ajuts pel servei de menjador de la llar d’infants

Dimecres, 30 de novembre de 2022 a les 13:00

La regidoria d’Educació ha obert una nova convocatòria d’ajuts destinada als infants de 0 a 3 anys usuaris del servei de menjador i matriculats a la llar d’infants municipal La Ginesta, corresponent al curs 2022-2023. El termini per presentar les sol·licituds és del 30 de novembre al 30 de desembre.

L’objectiu d’aquesta línia d’ajuts, dotada amb 10.000 euros, és ajudar les famílies a afrontar les despeses de menjador de l’alumnat que fa ús d’aquest servei, alhora que es facilita la conciliació de la vida familiar i personal i es garanteix tant una correcta alimentació dels infants com el dret a l’educació en una etapa que malgrat no ser obligatòria, es considera imprescindible pel seu desenvolupament integral.

Per accedir a l’ajut cal ser usuari/ària del servei de menjador de manera fixa o regular i estar matricula/da a la llar d’infants municipal La Ginesta, durant el curs 2022-2023, i tenir una renda familiar que no superi els barems establerts en la convocatòria.

La sol·licitud s’ha de presentar preferentment per via telemàtica (requereix certificat digital o signatura electrònica) a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament. En el cas de fer-se de manera presencial al SIAC, cal demanar cita prèvia al Registre General de l’Ajuntament o al telèfon 937713017.

 

 

 

 

Darrera actualització: 30.11.2022 | 13:28