L’Ajuntament posa en marxa la xarxa Wifi4EU d’accés gratuït a internet en equipaments i espais públics

Dijous, 2 de desembre de 2021

Sant Esteve ha completat el desplegament de la xarxa sense fils que forma part del projecte europeu Wifi4EU. Avui s’han activat set punts interiors i tres punts exteriors d’accés gratuït a Internet per a ús de la ciutadania que s’han instal·lat en diversos equipaments i espais públics del municipi.

Des d’avui és possible connectar-se a Internet des de la Pista Francesc Castellet, el camp de futbol, el Complex Esportiu i pavelló municipals, la plaça Xic Mateu, l’ajuntament i plaça de l’església, les Escoles Velles i plaça de la vila, i el Casal Social de Ca n’Amat. En el cas dels equipaments, dona cobertura a l’interior com a l’entorn exterior més proper. Aquests punts d’accés conformen una xarxa wifi d’alta velocitat, de 30Mbps, integrada alhora a una xarxa europea.

Per connectar-s’hi, un cop el dispositiu mòbil detecta la xarxa Wifi4EU, s’accedeix a un portal captiu on cal prémer acceptar les condicions d'ús. A partir d’aquí ja es pot navegar des de qualsevol dels punts públics.    

Sant Esteve es va beneficiar d’aquest ajut que atorga la Comissió Europea en la segona convocatòria del programa, l’any 2019, però la irrupció de la pandèmia n’ha retardat el desplegament. 

Darrera actualització: 2.12.2021 | 15:26