L’Ajuntament presenta dissabte una campanya pel foment de la recollida selectiva dels residus

Dimecres, 2 de juny de 2021 a les 15:00

Amb l’eslògan ‘Triar bé és futur. Comptem amb tu’ l’Ajuntament de Sant Esteve presenta dissabte dia 5, coincidint amb el Dia mundial del Medi Ambient, una campanya per fomentar la recollida selectiva dels residus al municipi. La presentació tindrà lloc al passeig de les Oliveres i a la pista coberta, amb l’exposició de vehicles de recollida i neteja viària, un taller-photocall amb material reciclat i un espectacle familiar.  

Les activitats començaran a partir de les 11 del matí amb l’exposició de part dels vehicles de recollida d’escombraries i de neteja viària de Geaser, empresa que presta el servei al municipi. Paral·lelament, hi haurà el taller-photocall “Vull un món de colors” a càrrec de Fundesplai i amb el suport de la Diputació. Els infants podran disfressar-se amb diferents elements fets amb material reciclat i fer-se una fotografia mentre els expliquen accions quotidianes que es poden fer per ajudar a preservar el medi ambient. L’exposició i el photocall restaran oberts fins a les 13.30h.

A les 12.00h tindrà lloc a la pista coberta la presentació de la campanya amb l’espectacle familiar “Propers” a càrrec de la companyia Fadunito. Cal fer reserva prèvia gratuïta a Reservaplay. Es tracta d’un espectacle divertit, participatiu i reflexiu que parla de la importància del treball en equip, del manteniment dels carrers, i la necessitat de separar bé els residus.

Durant aquesta setmana s’està repartint a les llars un díptic informatiu sobre la campanya i un imant amb informació sobre els serveis gratuïts de recollida de poda i de voluminosos i trastos vells.

L’objectiu de la campanya és conscienciar la ciutadania de la importància de separar bé els residus. Triar bé, dipositar cada residu al contenidor que li correspon comporta beneficis pel medi ambient i la salut, i repercuteix directament en el cost i millora del servei.

 

 

Darrera actualització: 02.06.2021 | 15:04