L’Ajuntament torna a demanar a la Generalitat millorar la connexió per bus amb Barcelona

Dimecres, 15 de setembre de 2021 a les 00:00

A petició de l’Ajuntament, responsables municipals i de la Generalitat van celebrar dilluns una reunió telemàtica per estudiar la millora de la connexió del municipi amb Barcelona aprofitant la línia intercomarcal de bus. L’Ajuntament ja ha reclamat en vàries ocasions una parada d’aquest servei dins de Sant Esteve.

En la reunió van participar Joan Galceran, 1r tinent d’Alcalde; Roser Brosed, regidora de Seguretat Ciutadana, Civisme i Convivència; i Benjamín Cubillo, subdirector general de Transport Públic i Mobilitat de la Generalitat; i tècnics de les dues administracions.

L’objectiu de la trobada de treball era tractar les necessitats en l’àmbit del transport que té el municipi. L’Ajuntament va reiterar la petició de millora de la comunicació amb Barcelona, especialment en el que respecta al funcionament  de la Línia de la Hispano Igualadina i va tornar a reclamar que tingui alguna parada dins del centre urbà.

La Sudirecció General de Transport Públic i Mobilitat es va comprometre a estudiar aquesta petició i valorar possibles solucions. També va informar que estan treballant  en una proposta de millora del servei de la línia intercomarcal del T-BUS que passa per Sant Esteve, i que permetrà oferir més servei als usuaris d’aquesta línia. No van confirmar data concreta d’ampliació dels servei T-BUS, però van manifestar la intenció de poder fer-ho durant el 2022.

D’altra banda, l’Ajuntament participa des de finals de 2020, en una estudi de mobilitat impulsat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat amb l’objectiu d’analitzar necessitats immediates dels ajuntaments del Baix Llobregat en relació als serveis de transport públic per carretera.

Reunió sobre mobilitat

Darrera actualització: 15.09.2021 | 15:30