L’Aula de Música obre les inscripcions per al curs 2021-22

Dijous, 15 de juliol de 2021 a les 19:00

Les inscripcions per a l’Aula de Música ja estan obertes. Les noves matrícules s’han de fer a través de la web musica.situat.com. De cara al proper curs, l’entitat prepara vàries novetats, com ara la creació d’un grup de percussió els divendres.

L’Aula de Música imparteix classes de nadons (0-3 anys), sensibilització (3 a 5 anys), ensenyament bàsic i avançat (6 a 17 anys), classes de llenguatge musical per a adults, classes d’instrument individual (piano, bateria, cajón, djembé, percussió llatina, guitarra, flauta travessera, saxo, clarinet, violí, viola, violoncel, baix elèctric, trompeta, trombó, bombardí, oboè i cant) i agrupacions musicals com el combo a la banda.

Novetats
Una de les novetats del proper curs es la creació d’un grup de percussió els divendres. Altres canvis afecten a l’orquestra de guitarres, que la dirigirà Jordi Sàbat; la coral, que estarà a càrrec d’Eduard Vila; el combo, amb el Pere Miró; i el grup de percussió amb el Pepe Martínez.

L’Aula de Música es troba al carrer Dr. Pau Costas, 49. El seu telèfon de contacte és el 617 832 625. El projecte pedagògic i musical de l’entitat es pot consultar en la web aulamusicasesrovires.cat i les inscripcions per al proper curs s’han de tramitar en la web musica.situat.com

Darrera actualització: 15.07.2021 | 13:30