L’Aula de Música redueix quotes per al proper curs

Dijous, 21 de juliol de 2022 a les 14:00

Ja està obert el període d’inscripció per al curs 2022-23 de l’Aula de Música de Sant Esteve. L’entitat ofereix un ampli programa formatiu amb una reducció del 10% de les quotes per al proper curs per l’augment de l’aportació municipal. La inscripció s’ha de realitzar a través de la web musica.situat.com.

Pel que fa als horaris de llenguatge musical, l’Aula de Música ofereix grups de sensibilització i nivell bàsic i avançat, així com les tradicionals classes d’instruments. També hi ha la possibilitat de triar un pack que inclou llenguatge i un instrument o bé llenguatge, un instrument i participació en una de les agrupacions (banda, coral, grup de guitarres i percussió).

En la web de l’Aula de Música es poden consultar els instruments que s’ensenyen, un total de 14, i els diferents projectes educatius que s’impulsen.

La forma d’inscripció, com altres anys, continua sent mitjançant la web musica.situat.com. En cas de no disposar de password per formalitzar la matrícula, l’usuari es pot registrar en la mateixa pàgina web.

 

Darrera actualització: 21.07.2022 | 14:15