L’emprenedor sesrovirenc Alexis Vegas colidera el grup de comunicació B2B més gran de l’Estat

Dimarts, 20 de juny de 2023 a les 21:00

Amb tan sols 25 anys, el sesrovirenc Alexis Vegas Egea va fundar Fakoy, una agència de comunicació i marketing especialitzada en el sector industrial i enfocada al B2B (Business to Business). Aquest projecte d’emprenedoria es va gestar a Sant Esteve l’any 2015. Vuit anys després acaba de fer pública una operació de fusió amb la companyia Interempresas que converteix el nou grup en el més gran d'Espanya, Portugal i llatinoamèrica, amb una facturació anual superior als 11 milions d’euros.

Des de l’Aula Municipal de Formació del carrer Gaudí, convertida temporalment en viver d’empreses, i amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Sant Esteve, Alexis Vegas va començar a modelar el que avui és Fakoy Corporation, la major agència de comunicació especialitzada en el sector industrial d’Espanya amb una cartera de clients l’activitat dels quals representa més del 15% del PIB de l’Estat. Està especialitzada en la comunicació B2B, un model de negoci que consisteix en els serveis que una companyia ofereix a una altra amb l’objectiu de millorar la venta dels productes i béns que ofereix.

Vegas és llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques i en Administració i Direcció d'Empresa. Combina l'activitat empresarial amb la docència com a professor d'Estratègia Empresarial i Introducció a l'empresa a la Universitat Abat Oliba CEU de Barcelona,

L’anunci de la fusió suposa per a aquest sesrovirenc coliderar un gran projecte empresarial amb un equip de prop de 150 professionals i una facturació prevista pel 2024 de fins a 13 milions d’euros.

 

Darrera actualització: 20.06.2023 | 21:03