L’encesa divendres de l’arbre nadal dona inici a les Festes d’Hivern

Dimarts, 28 de novembre de 2023

Aquest divendres, 1 de desembre, tindrà lloc a la plaça del Doctor Tarrés l’encesa d’arbre de Nadal, que marca la posada en marxa de la il·luminació nadalenca i l’inici de de les Festes d’Hivern. Es comptarà amb una xocolatada, nadales i una cercavila musical.

Enguany la tradicional encesa torna a la plaça del Doctor Tarrés, on s’ha col·locat un arbre decoratiu de 6 metres d’alçada. A més, es manté a la plaça Xic Mateu l’arbre de 8 metres que s’havia instal·lat l’any anterior.

Inici a les 18.00 hores
L’acte començarà a les 18.00h amb el compte enrere per prémer el comandament amb el qual s’encendrà l’arbre de Nadal. A continuació un grup d’entre 15 i 20 cantaires de l’Aula de Musica interpretaran vàries nadales. Tot seguit, també pujarà a l’escenari la formació Zebrass Marching Band per interpretar alguns temes abans de començar la cercavila musical pels carrers del centre urbà.

Durant l’activitat, l’AFA de l’escola Vinya de Sastret posarà una parada amb xocolata calenta i melindros a preus populars. Els diners recaptats serviran per sufragar el viatge de final de curs a Londres dels alumnes de 6è.

Darrera actualització: 28.11.2023 | 14:32