L’equip de futbol de veterans reprèn el projecte i aspira a pujar de categoria

Dimecres, 12 de gener de 2022 a les 10:00

Aquesta temporada, el Futbol Club Sant Esteve ha reprès el projecte de l’equip de veterans.  Sota les ordres dels tècnics Àngel Pradas i David Alcaraz, els sesrovirencs van segons en la Divisió Preferent i s’han marcat com objectiu pujar de categoria. L’any passat, el campionat es va suspendre tot just començar a causa de la COVID.

La temporada passada el projecte de l’equip veterans va quedar paralitzat per culpa de la situació sanitària provocada pel coronavirus. La lliga es va suspendre en la segona jornada i ja no va ser possible reprendre-la de nou.

Ara la situació ha canviat completament i el conjunt sesrovirenc ha reprès amb força la idea de situar-se com un dels millors equips de veterans de Catalunya. Després de jugar 14 partits, el Sant Esteve va segon a la lliga, a només 9 punts del Martorell.

L’objectiu és aconseguir l’ascens a la Divisió d’Honor, la màxima categoria en la competició organitzada per l’Agrupació Autònoma de Futbolistes Veterans de Catalunya. El conjunt sesrovirenc va començar el projecte per la categoria més baixa i cada any ha pujat de nivell, excepte la temporada passada per la suspensió de la competició.

L’equip ha creat un usuari a la xarxa social Instagram (@veterans_st.esteve.sesrovires) des de la qual comparteix cartells, imatges i els resultats de cada setmana.

Darrera actualització: 12.01.2022 | 10:42