L’equip sesrovirenc ABCS 2015 guanya la Lliga Catalana de Bowling

Dimecres, 3 de maig de 2023 a les 12:30

El primer equip del club de Sant Esteve Sesrovires ABCS 2015 s’ha proclamat campió de la Segona Divisió de la Lliga Catalana de Bowling i aconsegueix l’ascens a Primera Divisió. La competició organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling de Catalunya s’ha disputat en diferents boleres del territori.

El conjunt sesrovirenc de l’Associació Bowling Catalunya Sènior 2015 (ABCS 2015) a Segona Divisió està integrat per Carlos Martí, José Álvaro Cardona, Dani Cuartero, Domingo Puentes, Rong Bing Situ Ling, Angel García, Daniel Puentes i Albert Roca.

La temporada 2022/2023 ha estat formada per cinc convocatòries, que s’han disputat en diferents localitats de Catalunya. ABCS 2015 va ser el primer de la tercera, quarta i cinquena convocatòria i va estar segon i tercer en la primera i segona ronda.

La darrera jornada s’ha jugat aquest cap de setmana en la bolera Ilusiona Splau de Cornellà de Llobregat, on l’equip sesrovirenc s’ha proclamat campió de la convocatòria i campió de la Lliga amb un resultat final de 193 punts. Gràcies a aquest èxit es classifica per jugar a Primera Divisió la propera temporada.

D’altra banda, ABCS 2015 té un altre equip en Tercera Divisió, lliga que encara no ha finalitzat. A més, tant jugadors de l’equip femení com del masculí s’han classificat per disputat el Campionat d’Europa Sènior, que se celebrarà al mes de juny a Bolonya (Itàlia).

Darrera actualització: 03.05.2023 | 13:12