Les dinamitzadores del PIDCES imparteixen un taller a l’institut sobre el Dia de la Dona

Dimecres, 8 de març de 2023 a les 14:30

Avui, les dinamitzadores del PIDCES  s’han apropat fins a l’Institut Montserrat Colomer per impartir un taller sobre el Dia la Dona. Paral·lelament, el centre també ha organitzat diversos actes amb motiu del 8 de març.

El taller del PIDCES s’ha adreçat a l’alumnat de 1r d’ESO. S’ha explicat per què se celebra el 8 de març el Dia de la Dona i s’han treballat els aspectes relacionats amb aquest temàtica per fomentar espais de debat i participació. Així mateix, per al professorat, el PIDCES ha projectat un vídeo sobre el 8-M acompanyat d’un document per facilitar la dinamització del Dia de la Dona.

D’altra banda, l’Institut Montserrat Colomer, amb la col·laboració de RTV10, ha organitzat aquest matí tres actes al voltant del 8 de març. El primer ha estat un debat amb dones destacades en diferents àmbits professionals, com ara l’esport, el cos de bombers i el de mossos d’esquadra. Posteriorment, s’ha representat una obra de teatre i s’ha fet un col·loqui per reflexionar sobre les desigualtats de la població femenina en l’àmbit laboral. Finalment, en la plaça Xic Mateu s’ha ballat la cançó Flowers de Miley Cyrus en al·lusió als maltractaments que pateixen les dones.

Darrera actualització: 08.03.2023 | 14:46