Les jugadores de l’handbol sènior femení, campiones de Catalunya

Dilluns, 13 de maig de 2024

El Fakoy Sènior Femení del CH Sant Esteve ja és campió del grup B de la Segona Divisió Catalana. Les jugadores del Sant Esteve van derrotar dissabte al SANES Arena al Tarragona i, a falta del darrer partit de lliga, ja són matemàticament campiones. A més, aconsegueixen l’ascens i la pròxima temporada competiran en Primera Divisió Catalana.

De la recuperació a ser exemple per a tothom
Fa tres temporades, el CH Sant Esteve va recuperar el sènior femení. Després de tres anys d’intens treball, l’esforç té recompensa en la forma de campiones del Grup B de la Segona Divisió Catalana i l’ascens a Primera.

Les sesrovirenques han viscut bons i mals moments des que el 24 de setembre va arrencar la competició.

El tècnic Lautaro Alarcón considerà que el pitjor moment de la temporada va ser quan, de forma inesperada, van perdre el primer partit de la temporada. “Va ser un cop de realitat que ens va fer millorar més ràpidament al plantejar-nos certes coses”.

L'entrenador subratlla el suport del club a l’equip femení i assegura que per a ell el millor moment de la lliga va ser quan les jugadores van comprendre que havíem de ser  “un exemple per a tota la base femenina i per al club”. La motivació ha donat els seus resultats: 24 victòries, 1 empat i 2 derrotes.

Dissabte, les sesrovirenques van guanyar  al Tarragona per 27-18 i aconseguien, matemàticament, el títol. En acabar el partit, l’afició va desplegar una gran bandera amb els colors del club amb la frase “Gràcies per fer-nos disfrutar. Força Sanes”. El darrer partit serà la pròxima setmana contra el Salou en el camp del rival.

Ara l’equip ja està preparant el partit que l’enfrontarà contra el campió del grup A i, sobretot, en la preparació de la nova temporada a Primera Catalana. El cos tècnic, format per Lautaro Alarcón i Pau Lázaro, ja ha confirmat la seva continuïtat per seguir impulsant l’handbol femení a Sant Esteve.

Darrera actualització: 13.05.2024 | 14:19