Les noves restriccions per la Covid-19 alteren el programa de Festa Major

Dijous, 15 de juliol de 2021 a les 12:30

L’Ajuntament està adaptant el programa de Festa Major, que ja estava tancat, a les restriccions que el Procicat va avançar dilluns. Les noves mesures comporten la suspensió d’alguns dels actes previstos, com el sopar de germanor, així com canvis en l’hora d’acabament o la substitució d’actes com el ball de gala amb Montgrins per un concert. El programa estàrà disponible online divendres dia 16 i a totes les llars a partir del cap setmana.

Com en l’edició de l’any passat, esdeveniments com la Festa Major s’han de replantejar per adaptar-se a una normativa canviant per l’evolució de la pandèmia. En aquests moments, algunes de les activitats que s’han hagut de suspendre són: el sopar de germanor, el bany nocturn, la festa aquàtica, l’aiguagym, el campionat de parxís, la cercavila o el trenet de Festa Major.  

La limitació horària a les 00.30h obliga a avançar l’hora de finalització d’algunes de les activitats. Afecta especialment el concert jove de divendres, les havaneres o l’espectacle musical de tancament de la Festa Major, que començaran a les 22.00 hores, i el públic haurà d'estar assegut.  

Caldrà seguir en tot moment les mesures d’higiene i seguretat establertes, d’ús de mascareta, manteniment de la distància de seguretat i fer reserva prèvia en aquelles activitats que es requereixi. Es recorda també que no està permesa l’entrada de begudes ni menjar.

Des les regidories de Cultura i Joventut s'anima a tothom a particpar i gaudir de la festa, i fer-ho amb responsabilitat seguint totes les mesures de prevenció establertes.

    

Darrera actualització: 15.07.2021 | 12:44