Les oposicions per a Policia Local reserven un 40% de les places per a dones

Dijous, 16 de març de 2023 a les 19:00

Fins al 3 d’abril es poden presentar sol·licituds per prendre part en el procés de selecció de 5 agents de la Policia Local de Sant Esteve Sesrovires. De les 5 places convocades, 2 s’han reservat a dones. Aquestes places permetran estabilitzar la plantilla, que actualment està formada per 20 efectius.

Amb la reserva del 40% de les places per a dones, l’Ajuntament dona compliment a la Llei 19/1991 de Policies Locals, que estableix uns determinats paràmetres quan es convoquen més de tres places.

Pel que fa als requisits, les places convocades corresponen al grup de titulació C, és a dir, que s’hi pot accedir amb un nivell d’estudis igual o superior a l’ESO. Cal tenir la nacionalitat espanyola i més de 18 anys, així com un nivell B2 de català.  Les bases, amb la relació sencera de requisits, es troben publicades en el Portal de Transparència municipal.

Les sol·licituds s’han de presentar en la Seu Electrònica de l’Ajuntament o bé presencialment en les oficines del SIAC abans del proper 3 d’abril.

Darrera actualització: 16.03.2023 | 14:13