L’Espai Obert es consolida com un servei essencial en l’acompanyament d’infants i joves

Dimarts, 14 de maig de 2024

Des de l’any 2007 l’Àrea de Serveis Socials presta l’Espai Obert, un servei d’intervenció socioeducativa per acompanyar infants i joves de 4 a 16 anys del municipi i les seves famílies. Aquest curs compta amb 37 usuaris, repartits en tres grups d’edat.

En aquests anys, l’Espai Obert ha esdevingut un servei essencial per la tasca de prevenció, normalització i integració dels usuaris i usuàries i de les seves famílies. Des dels Serveis Socials, les tècniques referents desenvolupen un treball d’acompanyament i de suport per la millora de capacitats, habilitats i competències dels infants i joves.

Aquest acompanyament es materialitza amb activitats socioeducatives, un seguiment personal i familiar, així com un assessorament. Es treballa en xarxa i en coordinació amb altres serveis comunitaris.

En aquest curs escolar s’atenen un total 37 infants i joves  distribuïts en tres grups d’edats, de 4 a 8 anys, de 9 a 11 anys i de 12 a 16 anys, en grups i horaris diferenciats.

Per conèixer com encaren el final del curs, la regidora de Benestar Social, Lorena Cuesta, va compartir un berenar amb els infants, en una jornada distesa i divertida, amb activitats de joc. La cloenda del servei se celebrarà, com cada any, amb una festa en la què també hi participen les famílies.

 

Darrera actualització: 15.05.2024 | 15:33