L’Espai Obert tanca un curs atípic

Divendres, 18 de juny de 2021 a les 13:00

El servei socioeducatiu Espai Obert ha celebrat aquesta setmana la festa de cloenda del curs. A causa de les restriccions per la Covid, la celebració s’ha fet per grups en tres festes separades, al pati de les Escoles Velles. Han gaudit d’activitats de joc participatiu i de música.

Enguany, la cloenda de l’Espai Obert ha comptat a més amb la col·laboració de l’acadèmia de ball Tip Toe Studio i de l’empresa Decathlon, que va donar motxilles i tovalloles en el marc del seu programa de suport a projectes socials.

La regidora de Benestar Social, Elisenda Barberà, va acompanyar els joves en la cloenda recordant que aquest curs ha estat atípic però que s'han pogut acomplir els objectius d'acompanyament que ofereix aquest servei municipal i els hi va desitjar un bon estiu.

L’Espai Obert és un servei socioeducatiu que dona suport integral a infants i adolescents a través d’activitats educatives i tallers que reforcen el seu creixement personal i escolar. En aquest curs han fet ús del servei 30 infants i joves d’entre 4 i 15 anys i les seves famílies.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Darrera actualització: 18.06.2021 | 14:45