L’impost sobre emissions de C02 de vehicles es pot tramitar per internet

Dimecres, 8 de maig de 2024

L’Agència Tributària de Catalunya (ATC) posa a disposició de la ciutadania un canal telemàtic per consultar de forma fàcil i sense desplaçaments el padró de vehicles que tributen l’impost sobre emissions de CO2. Des de la web de l’ATC es poden fer tant consultes com gestions. D’aquesta forma, l’ATC vol ajudar a tramitar l’impost sobre les emissions de diòxid de carboni dels vehicles de tracció mecànica.

En la web de l’ATC es pot consultar si les dades són correctes i sol·licitar-ne una modificació, si s’escau. Per accedir a la informació cal que la persona s’identifiqui amb el certificat digital idCAT Mòbil o indicant NIF i matrícula del vehicle.

Des de la mateixa web es pot domiciliar l’impost i gaudir  d’una bonificació del deute del 2%.

L’Agència Tributària també posa a disposició de la ciutadania un telèfon d’assistència a la tramitació (93 551 51 51) i la seva xarxa d’oficines amb cita prèvia. També es pot trucar al telèfon 012 per a consultes de caràcter general i pagament automatitzat.

Per a més informació descarregueu el següent díptic o visiteu la web https://atc.gencat.cat/ca/tributs/impost-emissions-vehicles/

Darrera actualització: 7.05.2024 | 13:50