L’oferta esportiva del municipi creix amb la creació d’un club d’hoquei herba

Dimarts, 9 d’abril de 2024

Avui l’alcalde Enric Carbonell i el president del Club Hoquei Sant Esteve, Lautaro Marcial, han signat un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i aquesta nova entitat esportiva de recent creació.  El nou club es donarà a conèixer a la Fira de Primavera i celebrarà una jornada de portes obertes l’11 de maig.

La signatura del conveni s’ha realitzat a l’Ajuntament. L’acte ha comptat amb la presència d’Òscar Rodríguez, regidor d’Esports; Xavier Adell, president de la Federació Catalana d'Hoquei (FHC); Oriol Alcaraz, director tècnic de la FCH; i de tècnics municipals.

El conveni preveu la cessió al nou club de tres espais municipals per a la pràctica de l’hoquei herba: la pista de l’escola La Roureda, els dimarts, de 16.30 a 18.00 hores; la pista annexa al Pavelló Poliesportiu, els dimarts i dijous, de 19.30 a 21.00 hores: i la pista annexa al Camp de Futbol Municipal, els dijous, de 16.30 a 18.00 hores.

El Club Hoquei Sant Esteve és una entitat de recent creació dedicada a la pràctica i la difusió de l’hoquei herba. Per donar-se a conèixer estarà present amb un estand propi a la Fira de Primavera, que se celebra al 5 de maig al centre urbà.

També ha programat una jornada de portes obertes per al matí del dissabte 11 de maig, per tal que les persones interessades puguin agafar un stick o llançar un penal córner per conèixer aquest esport. L’activitat es desenvoluparà a la pista annexa del Pavelló Poliesportiu.

El club té previst iniciar els seus entrenaments el 14 de maig.

Darrera actualització: 9.04.2024 | 21:10