L'Oficina del Síndic atendrà la ciutadania l’1 de juliol per via telemàtica

Dijous, 17 de juny de 2021 a les 11:00

El proper dijous 1 de juliol  l’equip del Síndic de Greuges farà una atenció telemàtica dirigida als veïns i a les entitats  Sant Esteve Sesrovires que vulguin fer consultes consultes, queixes o donar assessorament per qüestions relacionades amb l’administració pública o empreses de serveis generals. Cal concertar prèviament l’entrevista.

A causa de les restriccions per la Covid, l’atenció de l’oficina del Síndic serà mitjançant trucada o videotrucada. L’any passat, l’esclat de la pandèmia ja va obligar a suspendre la visita del Síndic a Sant Esteve prevista pel març.

Les persones que hi estiguin interessades han de concertar prèviament l’entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un correu electrònic a sindic@sindic.cat.

L’objectiu de l’Oficina del Síndic és apropar aquesta institució a les persones i facilitar la presentació de queixes i fer consultes ja sigui per temes relacionats amb l’actuació de l’administració pública i també de les empreses que presten serveis d’interès general comsón les companyies d’aigua, llum, gas, etc. També es pot demanar assessorament.

Darrera actualització: 17.06.2021 | 12:03