Marta Arañó ensenya a pintar amb vi a la Biblioteca Municipal

Dissabte, 3 de juliol de 2021 a les 08:00

L’artista sesrovirenca Marta Arañó impartirà el 23 de juliol, a la Biblioteca Municipal, un taller de pintura amb vi. L’activitat està adreçada a infants de 6 a 13 anys, tot que també està oberta a menors de 6 anys si van acompanyats d'un adult. Cal inscripció prèvia a la mateixa biblioteca.

Marta Arañó és la creadora d’una singular tècnica pictòrica que consisteix a utilitzar el vi com a pigment per pintar. El seu estil l’ha portat arreu de Catalunya, on ha realitzat nombroses exposicions. També ha estat entrevistada molts cops als mitjans de comunicació, els quals  s’han interessat per la seva forma de concebre l’art.

L’artista sesrovirenca ensenya aquesta i altres tècnics de dibuix i pintura al seu estudi d’art Tinta i vi. Ara Marta Arañó mostrarà a Biblioteca Joan Pomar i Solà com utilitzar el vi per pintar a qualsevol persona interessada.

L’activitat se desenvoluparà a la Biblioteca Municipal, el divendres 23 de juliol, a les 18.00 hores. Les inscripcions s’han de fer en el mateix equipament, que es troba a l’Avinguda Montserrat, 10; o trucant al  telèfon 93 771 33 28; o bé al correu electrònic b.st.esteves.jps@diba.cat.

 

Darrera actualització: 02.07.2021 | 14:31