Medalles per al Club de Judo en els campionats del Papiol i Castelldefels

Dimarts, 7 de maig de 2024

El Club de Judo Sant Esteve ha participat aquest cap de setmana en el Campionat Interclubs de la població del Papiol. L'entitat ha felicitat els seus esportistes per les 10 medalles assolides, que se sumen a les 9 obtingues al març al Torneig La Ginesta de Castelldefels.

La delegació sesrovirenca en el Campionat del Papiol va pujar al pòdium en les categories prebenjamí (2 ors, 1 plata i 2 bronzes) , benjamí (1 or i 1 plata) i aleví (1 or i 2 bronzes).

El passat mes de març els judokes de Sant Esteve es van desplaçar fins a Castelldefels per participar en el Torneig La Ginesta. Els competidors van estar dividits en primer grup (2 ors i 2 plates),  segon grup (1 or) i tercer grup (2 ors, 1 plata i 1 bronze).

L'entitat ha destacat la bona evolució dels esportistes sesrovirencs en totes les competicions en què estan participant i el gran nivell de companyonia entre tots ells. Per aquests motius, el club ha felicitat els petits judokes i ha estès la seva felicitació també a les famílies pel seu suport.

Darrera actualització: 6.05.2024 | 14:41