'Musicant els colors', la nova exposició col·lectiva d’Artviu arriba el 14 de maig

Dijous, 11 de maig de 2023 a les 12:00

Cada any el grup d’artistes locals Artviu realitza una exposició col·lectiva. Enguany, la música és la temàtica escollida i per això la mostra porta el nom de Musicant els colors. L’exposició s’inaugura el 14 de maig a l’estudi d’art Tinta i vi i comptarà amb el concert d’Eugeni Muriel.

Els artistes d’Artviu que exposaran a Musicant els colors són Francesca Crescini, Lluís Canals, María Bolivar, Marta Arañó, Pedro Sáenz, Rosa Ramon i Valentí Sort. La mostra estarà formada per pintura i fotografia.

El jardí de l’estudi d’art Tinta i vi, de la pintora sesrovirenca Marta Arañó, acollirà l’exposició. L’estudi es troba al carrer Roser 7, de Sant Esteve Sesrovires. Les obres es podran visitar només un dia, el 14 de maig, i l’horari serà d’11.00 a 14.00h i de 16.00  a 19.00h. L’entrada és lliure.

Musicant els colors comptarà amb la col·laboració especial del músic Eugeni Muriel, que oferirà el concert Contemplació. Començarà a les 12.00h i els assistents seran convidats a una copa de cava o vi. Qui vulgui, podrà col·laborar-hi amb una aportació, ja que hi haurà taquilla inversa.

Darrera actualització: 11.05.2023 | 12:52

Vídeo - Àudio

Imatges