Obres de millora de la xarxa d’aigua al segon polígon de Vallserrat

Divendres, 28 d'octubre de 2022 a les 13:00

Aquesta setmana han començat les obres per millorar la xarxa de subministrament d’aigua al segon polígon de Vallserrat. Consisteixen en la renovació de canonades als carrers Josep Pla i Carles Riba, la renovació d’hidrants i escomeses, i la instal·lació de dues reguladores de pressió a l’avinguda Vallserrat. La durada de les obres és d’uns quatre mesos.

Els treballs es desenvolupen en tres fases. La primera s’ha iniciat amb la renovació de canonada al costat parell del carrer Josep Pla i la instal·lació d’una nova reguladora de pressió a l’avinguda Vallserrat.  Cada fase s’executarà en trams d’uns 100 metres de substitució de canonada per tal de reduir el grau d’afectació al veïnat.

Aquesta intervenció té com a objectiu intervenir en un punt de la xarxa prioritari ja que registra un elevat grau d’avaries i contribuir a resoldre la problemàtica d’excés de pressió en aquesta zona, amb vials de pendent pronunciada.

El cost del projecte és de 369.967,62 € finançats per Agbar, empresa concessionària del servei, en el marc del pla d’inversió i millora de la xarxa d’aigua al municipi.

Obres a La Coma

Paral·lelament s’està treballant en la renovació de la xarxa al barri de La Coma, després que en una primera fase s’actués en la renovació del clavegueram. En aquests moments es treballa al carrer Germans Bach, on s’ha traslladat una reguladora de pressió, i a l’avinguda de Catalunya amb la col·locació de canonada de fosa.   

 

Darrera actualització: 28.10.2022 | 13:22