Oferta de feina per ocupar un lloc de dinamitzador/a juvenil

Divendres, 1 de març de 2024

La Junta de Govern Local ha aprovat aquesta setmana la convocatòria d’un pla d’ocupació per contractar un dinamitzador/a juvenil. Els requisits principals són tenir entre 18 i 29 anys, trobar-se a l’atur i estar en possessió del títol de batxillerat o similar. La sol·licitud es pot presentar en la Seu Electrònica o presencialment en el SIAC fins al 8 de març.

Les funcions d’aquest lloc de treball són, entre d’altres,  l’assessorament i la informació en l’àmbit juvenil, dinamitzar grups de joves i realitzar tallers, activitats i projectes per al jovent.

Els requisits per presentar-se al procés de selecció són tenir de 18 a 29 anys, estar inscrit a l’atur, tenir el títol de batxillerat o equivalent i un nivell C1 de català. Es valorà la possessió de titulació en el lleure infantil i juvenil.

S’ofereix un contracte de treball a temps parcial per a la millora de l’ocupabilitat i la inserció laboral. L’inici del contracte serà a determinar i la seva finalització serà el 31 de desembre de 2024.

L’horari és flexible, de dilluns a diumenge, adaptat a les necessitats del servei.

La sol·licitud s’ha d’efectuar preferentment a través de la Seu Electrònica. Però també és possible presentar la documentació  de forma presencial en el registre general de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 1.03.2024 | 19:04