Ofrena floral d'institucions i entitats amb motiu de la Diada Nacional

Dimecres, 7 de setembre de 2016 a les 12:32

Els representants de les institucions del municipi i de les entitats de la localitat participaran diumenge en l’acte institucional que tindrà lloc al Parc de la Coma amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. La tradicional Trobada de Puntaires, que es venien celebrant el mateix dia, es trasllada aquest any al 10 de setembre.

Actes de la Diada
Els actes de la Diada de l’11 de setembre començaran a les 10.30 hores a la plaça del Doctor Tarrés, lloc des del qual partiran els gegants de Sant Esteve per anar fins al Parc de la Coma.

A les 11.00 hores, tindrà lloc l’acte institucional. La Coral de Sant Esteve interpretarà El cant de la senyera i, tot seguit, es llegirà un manifest. A continuació els representats de les institucions i de les associacions del municipi participaran en l’ofrena floral davant l’escultura Onze de setembre que presideix aquest parc. L’acte es tancarà amb tots els participants cantant Els segadors, l’himne nacional de Catalunya, i amb una fotografia commemorativa.

Trobada de Puntaires
Tradicionalment, el municipi havia celebrat la Trobada de Puntaires l’11 de setembre a la tarda. Enguany, s’ha apostat per avançar-lo al dissabte 10 de setembre, per tal de facilitat la participació de les aficionades a les puntes de coixí d’arreu de Catalunya. La Trobada de Puntaires arriba en aquesta ocasió a la 23a edició. Començarà a les 17.00 hores a la plaça Xic Mateu. La trobada està organitzada pel Col•lectiu de Puntaires de Sant Esteve.

Darrera actualització: 07.09.2016 | 12:35