Premis de 300 i 100 euros per als guanyadors del Concurs de Carrers i Balcons Engalanats

Diumenge, 10 de juliol de 2022 a les 08:00

El Concurs de Carrers Engalanats de Festa Major s’amplia aquest any també als balcons. Els premis són de 300 euros per millor carrer i 100 euros per al millor balcó. Per participar cal enviar un correu electrònic a l’adreça ses.participacio@sesrovires.cat amb el nom del carrer o l'adreça del balcó participant.

La participació resta oberta a tots els carrers i places del poble. Hi ha la possibilitat d’engalanar tot el carrer o només un tram. També es poden inscriure dos o més carrers junts, sempre i quan tinguin la mateixa temàtica i es tracti que vies connectades.

Tant els carrers com els balcons hauran d’estar engalanats del 28 al 31 de juliol de 2022, coincidint amb la celebració de la Festa Major

El jurat valorarà especialment l’ús de material reciclat, l’originalitat, el disseny i la complexitat de la decoració. Per facilitar el pas de vehicles, els guarniments dels carrers amb afluència de trànsit s’hauran de muntar, com a mínim, a quatre metres d’alçada. Així mateix, els materials utilitzats han de poder resistir les inclemències meteorològiques i no suposar un perill per als vianants.

Inscripció

Per participar-hi, cal enviar un missatge al correu electrònic ses.participacio@sesrovires.cat amb el nom del carrer o l'adreça del balcó, la categoria (carrer o balcó), la temàtica i les dades de la persona representant.

Els premi per al millor carrer engalanat serà de 300 euros i per al millor balcó, de 100 euros. A més, en la modalitat de carrer, es lliurarà una tradicional rajola de ceràmica durant la Fira del Vi i del Cava del 2022.

Darrera actualització: 08.07.2022 | 12:59